SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Särö Kullavik IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Särö Kullavik IF

Vill du prova att spela Fotboll i något av våra lag så är du alltid välkommen. Använd funktionen BLI MEDLEM här bredvid. Det går fint att testa ett par gånger innan man betalar.

 

Så här fungerar namnen på barn och ungdomsgrupperna. F för flickor, P för Pojkar. Siffran är födelseåret (inte ålder). Om det finns både en blå och en grön grupp så beror det på att det är så många barn att vi valt att dela på postort. Grönt för Särö, Blått för Kullavik.

snart semester på kansliet
2024-06-19 07:04

När sommarfotbollsskolan är klar på torsdag nästa vecka så går kansliet på semester för att vara lediga i Juli.

 

Roger, Jörgen och jag kommer alla att göra enstaka arbetstimmar under juli för att fixa sådant om måste fixas men allmänt sätt så är kansliet semester-stängt och det finns inga generella öppettider för klubbhuset under juli. 

 

I augusti är vi på plats igen.

 

Passa gärna på att kontakta oss idag eller mån-torsdag nästa vecka om det är något ni behöver hjälp med innan sommarledigheten.

 

Vi önskar er alla en Glad Midsommar och en härlig semester!

 

Viveka, Jörgen, Roger, Janne

 

Båda representatationslagen spelar hemma på söndag
2024-06-14 16:53
Vår nya flagga mot försommarhimlen över Särö IP för ett par veckor sedan

Företeelsen är ganska vanlig inom Handboll, Basket och Innebandy - att man lägger de båda representationslagens matcher direkt efter varandra och hoppas på ett extra stort intresse.

 

Vi testar!

 

På söndag kl 13 mötet Herrlaget  Löftadalen

Något senare, kl 16 möter Damlaget Ullared.

 

Kiosken är öppen, flaggan är hissad, Rolf är på plats - mot Särö IP

Anmäl er till Kungsbacka Höstcup
2024-06-12 09:48

Hej

 

Nu finns anmälningssidan till Kungsbacka Höstcup uppe. In och anmäl er! Sprid också länken till era favoritmotståndare.

 

https://www.procup.se/cup/37772.htm

 

Vi kommer i år inte att ha 11mot11-klasser, således blir F11 och P11 äldsta lag. 

Yngst blir P18 och F18.

 

 

Matilda Larsson får proffskontrakt i Häcken
2024-06-11 06:58
Matilda i Jitex-tröja inför en landslagssamling

Detta meddelandet dök upp i mailkorgen i fredags. "Spelaren Matilda Larsson har registrerats som professionell i föreningen BK Häcken. Registreringen avser Fotboll och har startdatum 2024-01-01. Registreringen kan eventuellt berättiga er förening till utbildningsersättning."

 

Vi är naturligtvis jätteglada och jättestolta över Matilda som förtjänar all framgång. Få har arbetat så hårt och målmedvetet med träning, individuell träning, extra med äldre, extra med killar som Matilda. 

 

Detta är Kullavik IFs andra proffs bland spelare födda efter millennieskiftet. Leia Molund blev proffs i IFK Göteborg ifjol. 

 

Från Särö IK kommer ju Johan Bångsbo född 03, proffs först i Blåvitt och nu utomlands.

 

Funderar på att göra en liten flik på hemsidan som heter "våra proffs" men då behöver jag faktastöd runt vad som hänt bakåt. Spontant så antar jag att syskonen Björkvist pappa Mikael skall stå på en sådan lista? Äntligen en öisare! och det finns förstås fler. Mail mig

Johnny Sporrong har lämnat oss
2024-05-27 14:57

Johnny Sporrong har spelat sin sista match. En match han förlorade mot livet självt. Johnny somnade in lugnt lördagen den 11 maj med familjen runt sig efter en tids sjukdom.

En titt tillbaka ger en bild av den, tillsammans med Erland Artbäck – mest hängivna medlemmen, spelaren och styrelseledamoten som Särö IK haft genom tiderna. Han började spela fotboll 1956 som 12-årig sommargäst i dåtidens knatteserie. Redan som 15-åring gjorde han debut i A-laget och gjorde sedan drygt 400 matcher där tills han slutade omkring 1980. Johnny var unik så till vida att han spelade på samtliga platser i laget – inklusive målvakt! Efter avslutad spelarkarriär så engagerade han sig i styrelseuppdrag. Det blev sammanlagt 33 år som förtroendevald, varav 24 år som ordförande. Svårslaget. Johnny var en oerhört snäll människa, men kunde både som spelare och representant för Särö IK vara envis, tjurnackad och väldigt, väldigt svår att stoppa. Den envisa sidan låg bakom byggandet av dagens klubbhus och fotbollsplaner där han var en starkt drivande kraft. Mången kommunal tjänsteman har med uttröttad gest skrivit under godkännanden när det gäller vårt förnämliga klubbhus som stod klart 1982.

När undertecknad gjorde en artikel med Johnny för fyra år sedan, i samband med att han lämnade sitt sista styrelseuppdrag, sa han följande;

”Livet med Särö IK har varit en stor del av mitt liv, först som spelare och sedan inom styrelsearbetet. Det har många gånger varit slitsamt, men oj vad mycket det gett mig tillbaka.”

 

Vila i frid, gamle vän. Din älskade klubb lever vidare i nya former.

                                                                      Särö IK genom Lennart ”Kullavik” Claesson

 

Kungsbackaleken kommer till oss!!!! Reserverar helgen!
2024-05-27 09:28

Helgen 8-9 juni så står vi värd för Kungsbackaleken. 

 

Under den här veckan kommer spelprogram att tas fram och detaljerad planering att starta.

 

Se detta som en  påminnelse om att alla lag födda 2015-2017 skall spela och att föräldrar kommer att få arbetspass i kiosker och grillar. Man arbetar ungefär samtidigt som barnet spelar +/- någon timme hit eller dit. 

 

Massor av 5mot5 domare behövs.

 

Vi planerar att genomföra arret på Särö IP B-plan men med Malevik som reservplan om vädret ställer till det med våra planer. 

 

NU SER VI TILL ATT SKAPA FOTBOLLSFEST!!!

SKIF-flaggan på plats
2024-05-22 08:43
valde en bild på en annan flagga för att hålla nyfikenheten uppe

Nästa gång ni är på Särö IP så får ni ta er en titt på vår nya flagga som numera vajar på en av flaggstängerna.

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F16, 07/06 08:23 
P09, 02/06 21:51 
P09, 27/05 09:03 
P09, 20/05 07:25 
F16, 15/05 12:43 
P09, 13/05 23:11 
P09, 06/05 12:14 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser