SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Särö Kullavik IF
BLI MEDLEM
Peter Berggren blir Hedersmedlem i Särö Kullavik IF
2024-02-25 19:49

I samband med söndagskvällens årsmöte utsågs Peter Berggren till ständig medlem/hedersmedlem i föreningen för sina fantastiska insatser under 11 år som ordförande.

 

Vice Ordförande Therese Brehmer höll ett tal som innehöll bland annat följande

 

"Under åren med Peter som ordförande har klubben utvecklat sin förmåga att sätta mål och följa upp mot mål. Det strukturerade arbetssättet har varit avgörande för de stora framgångar klubben haft de senaste 10 åren. Styrelsen har årligen, vid sidan av vanligt styrelsearbete,  avsatt mycket tid för arbete med klubbens strategiska utveckling.

 

Flytten från Bukärr till Kullavik och Malevik och de nyanlagda planerna där har gett klubben en identitet som tätorten Kullaviks lag. Något som också förstärktes av namnbytet.

 

Under åren har medlemsantalet fördubblats från ungefär 500 till ungefär 1000. En följd av ett målinriktat arbete under parollen ”så många som möjligt, så länge som möjligt”. Två relativt stora cuper har startats och etablerats i form av Trettonhelgscupen och Höstcupen. Intäkterna från cuperna och de allt fler medlemmarna har gjort det möjligt att anställa personal som ihop med styrelsen och alla de ideella ledarna har kunnat fortsätta utveckla verksamheten.

 

Större kullar av barn och ungdomar som fortsätter längre har gjort det möjligt att starta och etablera junior och seniorlag får både pojkar och flickor. Vi är nu en hel förening med lag i alla åldrar, fördelade på 25 träningsgrupper. Sammantaget kan vi då arbeta med både topp och bredd och klubben har under perioden fostrat flera flicklandslagspelare och dessutom pojkar som blivit antagna till Fotbollsgymnasier eller kvalificerat sig för elitklubbarnas akademier.

 

Under perioden har klubben blivit Hälsocertifierade av Kungsbacka kommun och kvalificerat sig för stöd av Dunross."

 

Peter fick en tröja med HEDERSMEDLEM på ryggen och en av Marika Lang-tavlorna som vi tog fram 2022 till 40års-firandet

Årsmöte i Kullavik IF och Särö IK genomfört
2024-02-25 19:31

Under söndagseftermiddagen så har Kullavik IF och Särö IK genomfört sina årsmöten. 

 

Årsberättelser inklusive ekonomisk rapport och utfall presenterades.

 

Revisorerna presenterade sina granskningar som var utan anmärkningar och respektive styrelse beviljades ansvarsfrihet. Därmed kan 2023 läggas till handlingarna. 

 

För 2024 presenterades en budget med en omsättning på över 6 miljoner kronor och ca 950 spelare. (plus ca 150 ledare).  Medlems och verksamhetsavgifterna 2024 kommer att vara oförändrade mot Kullavik IF 2023 och därmed något högre än Särö IK hade 2023.

 

Valberedningen presenterade sitt förslag till Styrelse för Särö Kullavik IF och stämman beslutade om att följa förslaget. Den nya styrelsen i Särö Kullavik IF:

 

Christer Sfeir   Ordförande (väljs på ett år) 
Claes-Henrik Bjuhrberger   Vice ordförande & ekonomi (väljs på två år) 
Louise Skyttberg   Styrelsemedlem (väljs på två år)  
Therese Bremer   Styrelsemedlem (väljs på ett år) 
André Rundéus   Styrelsemedlem (väljs på ett år) 

 

Jonas Sköld   Sekreterare (tidigare vald för 2023 & 2024) 

 

Huvudrevisor Ola Helgesson (väljs på två år) 
Revisor 2   Fredrik Lewrén (väljs på två år) 


SDF-representant (Hallands fotbollsförbund) Christer Sfeir (väljs på ett år) 

 

Mötet avslutades med att avgående styrelseledamöter i Kullavik IF och Särö IK avtackades med blommor: Peter Berggren, Erik Jansson, Eva Bennis, Andreas Juthage, Johan Raneblom, Ulrika Thyrell, Marc Henriksson, Oscar Ljungkrantz och Lars Persson

 

Protokoll och presentationer från mötet går att få via kansliet så fort det är klart och har blivit justerat i god ordning.

Roger Löfman blir huvudtränare för Damlaget
2024-02-23 12:03

Det är strategiskt viktigt för klubben att få igång damlagsverksamhet. Att ha senior och juniorlag vid sidan av barn och ungdomslag är en förutsättning för att kunna behålla våra spelare i föreningen och vara en klubb för alla åldrar. På herr/pojksidan finns den kontinuiteten och vi ser tydligt hur vi kan behålla spelare i klubben tack vare det. Nu är det dags för tjejerna!

 

Efter mycket funderande fram och tillbaka så har vi landat i att den bästa lösningen är att Roger använder en del av sin tjänst i klubben till att få igång den här verksamheten.

 

Damerna får därmed en synnerligen kvalificerad tränare. 

 

Damerna kommer att spela matcher på Särö IP A och träna på Särö IP och Bukärr så att de har tillgång till klubbhuset. De kommer att spela i en serie som heter damer division 4 Norra och där har vi bland annat derbyn mot Åsa, Lerkil och Tölö att vänta.

 

Till sin hjälp har Roger , undertecknad samt Patrick Werner.

 

Laget välkomnar nya spelare. Kontakta Roger vid frågor roger@sarokullavikif.se

 

mvh

Janne 

Motionsfotboll för vuxna
2024-02-21 06:24

Under namnet ledarfotboll sker motionsfotboll som främst riktar sig till föreningens ledare, men även de som tidigare varit ledare eller helt enkelt bara älskar att spela fotboll är välkomna. Är du ledare eller medlem i föreningen är deltagandet kostnadsfritt och övriga betalar en föreningsavgift.

 

Under vintersäsongen spelas futsal i Kullavikshallen på söndagskvällar och under resten av året spelar vi utomhus. Fokus på ledarfotbollen är att ha roligt och upplägget är att vi delar in oss i lag och spelar mot varandra. Men naturligtvis efter sedvanlig uppvärmning.

 

Förutom att ha roligt och få motion är ledarfotbollen ett bra tillfälle att lära känna andra ledare i föreningen och utbyta erfarenheter.

 

Är du intresserad av att vara med i vårt glada gäng kan du kontakta Jonas Sköld på jonas.g.skold@gmail.com.

 

Med vänlig hälsning
__________________________________________________
Jonas Sköld

25%* rabatt på fotbollssortimentet hos Intersport
2024-02-20 06:42

Vår samarbetspartner INTERSPORT har ett fint erbjudande just nu. Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med onlinekoden FOTBOLL25 på intersport.se.

 

Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till vår förening på allt du handlar. För du har väl valt vår förening på Mina Sidor? Ett enkelt sätt, när du handlar sport, att samtidigt stötta föreningslivet.

 

Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på INTERSPORT.

Club Intersport - Intersport

 

Även när du handlar våra profilkläder på webshoppen så är det det fin-fint om du först blivit club-medlem.

 

*Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59.

Kungsporten Bar & Pizzeria
2024-02-18 20:02

Vi är glada att kunna berätta om att vi inlett ett samarbete Kungsporten Bar & Pizzeria och Särö Kullavik IF. Vi är säkra på att samarbetet kommer att vara till glädje för alla medlemmar och gäster. Välkomna!

vi närmar oss
2024-02-16 16:00
sök förening på SvFFs hemsida...

Numera har föreningen rätt namn i SvFFs register och system. Det märker ni om ni söker efter klubben på någon av förbundets hemsidor.  Ledarna för de äldre lagen märker det även när de starar Fogis.

 

Rätt logga har vi numera också på min fotboll samt i matchimporten i sportAdmin.

 

I god tid innan seriestarterna skall vi förstås se till att få namnen på själva lagen rätt också.  

 

önskar er alla en go helg så kör vi hårt nästa vecka. Nu får det vara nog med vinter och sportlov....  

 

Herrarna startar tävlingssäsongen med en DM-match borta mot Arvidstorp på söndag men massor av våra lag kör igång samma helg. F-JUN, F10, F11, F12 spelar liksom HerrJunior, P09, P12 och P14. 

 

Se till att stötta våra lag - om inte live på plats så åtminstone via minFotboll - där ni ju även kan njuta av rätt logga och rätt föreningsnamn (om nu någon minns var jag började denna text någonstans) 

 

Nordic Wellness så funkar det
2024-02-14 15:34

Aktiva medlemmar (dvs spelare och ledare) har via sitt medlemskap rätt att köpa årskort på Nordic Wellness för 2595 kr vilket är en betydande rabatt.

 

Rent praktiskt så utnyttjar du denna möjlighet genom att maila jorgen@sarokullavikif.se När han har haft kontakt med Nordic Wellness, vilket går på någon dag, så kommer du att få en faktura från sportAdmin som du på vanligt sätt betalar med kort eller swish.

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P09, 25/02 17:23 
P09, 20/02 06:38 
P09, 12/02 10:32 
P09, 04/02 16:36 
P09, 27/01 16:59 
P09, 26/01 13:18 
F12, 10/12 17:12 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser