SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
P10

Bli medlem i Särö Kullavik IF
BLI MEDLEM
Välkommen till P-10
Vi är ett härligt gäng killar med hård träningsvilja som alltid gör sitt bästa.
 
Laget är i fokus och därmed fullt naturligt att visa full respekt för varandra och hjälpas åt att bli bättre.
 
Även om vi försöker ha fasta träningstider så kan de variera. Enklast ser du dem i kalendern här bredvid
 
Om du har frågor om verksamheten kontakta:
Johan Lindqvist: johan1.f.lindqvist@gmail.com
 
Välkommen!
 
Tränarstaben 2023
 
Magnus Baltgren, tel. 0735-983088 
David Ericson 
Claes Brunger 
Anders Löfgren
Johan Lindqvist
 
 
 
Träningsmatcher mot Hovås/Billdal
2022-02-26 17:44

Söndag 27 februari spelar vi träningsmatcher mot Hovås/Billdal på Kullaviksplan. Första matchen startar kl. 14.00 och andra matchen startar kl. 15.00. Kom gärna och heja fram våra grabbar till vinst! Kaffe kommer att finnas till försäljning.

Träning - sportlovet
2022-02-09 20:16

Hej!

 

Vecka 7 (sportlovet) har vi ingen träning. Men vi ses igen den 21 februari!

 

Med vänlig hälsning,

Tränarna - P10

Istället för Kungsbackaleken...
2018-05-06 21:04
Då Hamravallen inte var spelbar p g a regn denna helg fixade P10 en egen liten intern cup och bjöd in Särökillarna, som ställde upp med två glada lag. Resultatet blev en fantastiskt härligt dag, massor med publik, skönspel och många mål blandat med skratt, korv med bröd och kanelbullar. Härlig klubbkänsla då Flickjuniorerna ställde upp med domare och F07 med cafepersonal - det var pricken över i:et denna soliga söndag!

Kungsbackaleken
2018-05-01 13:25
Nu är våren här och det är dags att dra igång matchsammandragen i Kungsbackaleken. Första sammandraget är på söndag 6 maj på Hamravallen. Vi ställer upp med fyra lag den här gången!
2018-04-01 21:18
Våren kommer nu med stormsteg och med den kommer också ljusare tider och möjligheter att utnyttja våra fotbollsplaner mer än under vintern. P10-killarna börjar bli stora och kommer framöver att träna två gånger i veckan. Lördagar 1030-1200 på Kullaviksplan samt tisdagar 1700-1830 på Maleviksplan. Kalendern är uppdaterad. Träningstiden på tisdagar är tidig och jag har full förståelse för att alla barn inte hunnit äta middag innan träningen, men för att orka med träningen utan att bli alltför trötta eller griniga är det väldigt bra (=nödvändigt) att killarna har fått i sig mellanmål eller något annat en stund innan träningen. 

Många av er har kommit igång och svarar bra på kallelser, men jag vill påminna om att svara även om ni inte ska komma på träningen. Det underlättar otroligt mycket för tränarna att veta hur många som kommer då de planerar träningsupplägget utifrån svaren på kallelserna. 

Påsk
Alldeles strax är det påsk och påsklov. Vi gör ett uppehåll under ledigheten och drar igång igen lördagen 7 april och sedan tisdag 10 april etc. Kallelser kommer som vanligt.

Cuper
Vi kommer också att vara med i några cuper under våren och så fort vi får exakta speldatum återkommer vi med info och kallelser till dessa. 
Första träningen blir den 3/2
2018-01-23 14:36


Hej,


Förstår att det är många fotbollsugna killar som bara väntar på att få lira boll igen, men på grund av krock med innebandycup väljer vi att ställa in träningen nu på lördag (26/1).


Första träningen på konstgräset i Kullavik blir istället den 3/2, vanlig tid 10-11:30.


Vi kommer även göra uppehåll runt sportlovsveckan, dvs ingen träning 10/2 samt 17/2.


Den 4/3 är vi anmäla till minilirarcupen i Kållered (futsal, inomhus fotboll), separat kallelse kommer.


MVH

Tränarna


Hur spelar P10 5-manna?
2018-01-03 08:48

Hej,


På senaste föräldramötet lovade jag att maila ut till er föräldrar om hur vi spelar så att ni kan stötta era goa grabbar ifall de har några frågor/funderingar.


Glöm bara inte av att match är ett ypperligt tillfälle för träning och beroende på träningsinnehåll så kommer vi leta efter olika saker under match.Spelsystem  1-1-2-1


1 MV (målvakt): spelar aktivt, tar hand om långa bollar från motståndaren, är delaktig i speluppbyggnad genom att rulla ut bollen (inga långa utsparkar alltså, det gynnar enbart de fysiskt mognare, snabbare spelare och skapar ingen spelförståelse) men även som ett passningsalternativ bakåt.


1 Back: är tillsammans med MV navet i speluppbygganade, söker sig ut mot kanten när MV har bollen, i försvarsspelet likt en libero (dock inte i knäet på MV), agerar i princip som en mittback i 1 mot 1, ansvarar för att inga motståndare finns mellan honom och det egna målet (bra sätt att introducera "försvarssidan-tänket")


2 MF: mittfältare i en diamant, ska i princip alltid vara i spelets mitt, dvs. där bollen är. Utgångsläget offensivt ganska brett, i försvaret ska de markera/ta tillbaka bollen.


1 FWD: spelbar framåt i anfallsspelet, ska gå på mål, ansvarar för pressen i försvarsspelet - försöka återerövra bollen så högt upp i banan som möjligt.


Generellt:
Spelarna ska lära sig att ha sina positioner som utgångsposition i varje situation. Det kan ta tid och viktigast i början är backens position och uppgift samt anfallarens press, MF ska helt enkelt jobba där bollen är.


På detta sätt kommer spelarna ganska automatiskt lära sig förståelse för positionsspel, det olika positionernas olika roller, samt vikten av spelbredd och speldjup. Även idén med tre lagdelar kommer då bli en självklarhet.


Viktigt att vi försöker spela oss från egen MV till motståndarmålet! Det viktiga är att spelarna lär sig spela fotboll, inte nödvändigtvis hur många mål vi gör. Dvs. att vi vill undvika "onaturligt" spel som enbart bygger på att vissa barn är fysiskt mera mogna, t.ex. långa MV-utsparkar, eller enskilda spelare som hämtar boll från MV och sedan springer runt hela motståndarlaget

Självklart får spelare välja sina egna alternativ, dribbla, finta, skjuta från håll även i ett passningsorienterat spel.


5 mot 5 ska alltid spelas med retreatline, dvs. att motståndarna backar till mittlinje eller annan förutbestämd linje, just för att ge spelarna möjlighet till speluppbyggnad från egen MV.


/Magnus


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Särö Kullavik IF, 16/04 12:31 
Särö Kullavik IF, 12/04 12:44 
Särö Kullavik IF, 10/04 11:30 
Särö Kullavik IF, 10/04 07:01 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser