Pojkar 08/09

Pojkar 08/09  är ett breddlag med killar födda 2008 & 2009 med höga ambitioner.

Vi är drygt 20 aktiva killar som spelar upp till tre gånger per vecka.

Under 2024 kommer vi ha två lag i Halland seriesystem.

Under vinterhalvåret tränar vi på konstgräs på Bukärr IP och Malevik IP, medans under sommarhalvåret försöker vi prioritera gräset på Särö IP.

Vi har en Instagram "sarokullavikp0809" där vi kontinuerligt  lägger ut bilder och information om vad vi gör.

Ambitionen är att spela matcher, åka på läger och ett flertal cuper varje år!

Kontakta oss om du är intresserad av att vara med!

Tränarna

André Rundéus

Hjalte Wiberg

Vecka 16
2024-04-14 20:48

Trist förlust i första matchen… men ny chans på tisdag mot Derome!
Då flera spela matcher blir det ingen träning måndag.
vi kommer ha träning på torsdag och söndag.

Vecka 15
2024-04-07 17:12

Sista veckan innan seriestart! Påsken är över, så nu ökar vi upp tempot igen. Dagens träning var riktigt bra, vi räknar med ännu fler killar imorgon.

Träning måndag och torsdag plus ev någon till. Årets första match blir på söndag mot Skrea där efter rullar det på med två matcher varje vecka!

Vecka 13
2024-03-24 19:04

Dessvärre blev det ingen match i helgen, två motståndare ställde in pga för få spelare…

Vi hade bra träningar, speciellt idag när det var riktigt skönt att spela, våren är på gång, vi kommer spela många matcher framöver, alla som tränar kommer att spela match! Alla behöver ha

• 1 par vita shorts
  • 1 par helgröna strumpor
  • 1 par helblåa strumpor

I veckan tränar vi på tisdag och torsdag, blir det någon träning under påsken kommer kallelse som vanligt!

Vecka 12
2024-03-18 17:34
Koncentration inför match!

Ny vecka med massor av fotboll.

I helgen spelade vi två matcher, med mersmak. Vi rulla boll på ett riktigt fint sätt genom alla lagdelar. Extra kul när det är så många som inte spela ihop tidigare.   Vill även välkomna tillbaka Filip och Alexander till truppen. Vi är nu 24 aktiva killar. Viktigt att man kommer på träningar så att man hänger med i tempot och utveckling som nu sker!

Träning tisdag, och torsdag samt match på lördag (söndagens träning utgår)

Vi har nu nästan 600 följare på vårt Instagram konto💚⚽️💙

Vecka 11
2024-03-10 17:32

Vecka 11

Lägret i Ulricehamn, Lassalyckan, blev riktigt lyckat. Vi var 18 killar och 2+2 ledare som spelat umgåtts och pratat fotboll under två dagar! Vi hann med två x 2 h  träningar, längdskidåkning, teori, match och massor av skratt!

Nu är fotbolls säsongen igång! För er som haft låg närvaro är det hög tid att börja komma.

Det blir massor av fotboll vecka 11, träning tisdag & torsdag, träningsmatcher fredag & söndag!

Vecka 10
2024-03-04 11:29

Nu blickar vi framemot helgens stora läger men innan dess har vi två träningar, måndag och torsdag. Notera att torsdagens träningar är framgent flyttat till 19:00-20:30

Lördag morgon åker vi 10:00

Lunch 12:00

träning 13-30-15:00

Fika

Skidor alt teori 16:00- 18:00

Träning  18:30 - 20:00

Middag 20:15

Quiss

Sova

Frukost 08:00

Match 10:30

Vecka 9
2024-02-25 17:23

Bra vecka, bra närvaro, bra träningar och en riktigt bra match mot Landvetter avslutade fotbollsveckan.

Nästa vecka blir det tre träningar, måndag, torsdag och söndag men dessvärre ingen match.

Kläder:

Jack saknar ett par överdragsbyxor från matchen. Vem fick med dem hem?

Vi saknar även flera match-tröjor, v.v. titta igen i era lådor och se till att vi får dem imorgon.

Saknar ett par betalningar för lägret, swicha gärna snarast!

💙⚽️💚