SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Särö Kullavik IF
BLI MEDLEM
Kullavik F12
Välkommen till Kullavik F12!
Vi är ett glatt gäng tjejer från Billdal i norr till Särö i söder som gillar att spela fotboll tillsammans!
 
Lite praktisk information
 
Träningstider
Även om vi försöker ha så fasta tider som möjligt så kan de variera. Titta i kalendern som alltid är uppdaterad.
 
Utrustning 

Till träning och match behöver barnen ha med sig egen vattenflaska. Vi vill att barnen har benskydd både när de tränar och spelar match. Fotbollsskor bör man förstås ha - grässkor funkar bra på konstgräs. I övrigt finns inga krav på speciella kläder men det går att köpa tröja, strumpor, shorts mm i klubbens färger via hemsidan. Vid match ordnar klubben matchtröja men inte shorts och strumpor.  
 

Ledare
Se under kontakt i menyn.

 

Kvarglömda saker
Vid båda skolorna finns lådor för kvarglömda kläder.

Kullavik IF´S profilkläder:
Finns att beställa via vår webb-shop som du hittar i menyn.
 
Glad påsk och lite info om våren
2024-03-29 14:15

Hej och glad påsk!

 

Nu under påsken när många både ledare och tjejer är bortresta så tar vi lite påsklov kommande söndag och onsdag och nästa träning är söndag den 7/4.

 

Redan på tisdag den 9/4 går vi sedan och tittar på Sveriges damlandslag som möter Frankrike på Gamla Ullevi. Det kommer blir superkul! 

 

Vi har även bokat in en del träningsmatcher de kommande veckorna. Den 14/4 möter vi IF Väster i dubbla matcher på Önneredsplan. Lördag 20/4 möter vi sedan Lerkils IF på Ängås IP och redan måndag den 22/4 åker vi till Anneberg spelar mot dem också. Ni hittar alla matcher i både sportadmin och kalendern på hemsidan, precis som vanligt. 

 

Efter alla dessa träningsmatcher är det sedan dags för Giffcupen 26-28/4! Mer info om den kommer när det närmar sig. Vi är 19 tjejer anmälda och ni har alla fått mail om inbetalning av deltagaravgiften för mat och boende. Ni kan redan nu se över så ni har fungerande luftmadrasser! 

 

Första helgen i maj drar sedan seriespelet igång och då är det i princip två matcher per helg fram tills mitten av juni. Vi tar en liten paus den 2/6 för att delta i Tölö-cupen dock så boka in den söndagen särskilt!

 

Vila upp er ordentligt under påsken nu för sen blir det mycket fotboll!

 

Mvh

Tränarna

Julavslutning, juluppehåll och 2024!
2023-12-15 15:07

Hej!

 

Tack alla för den trevliga julavslutningen och ett särskilt tack till alla föräldrar för de fina julgåvor vi tränare fick ta emot! 

 

Vi tränade först lite fotboll med särskilt fokus på olika lekar så som prickboll, olika stafetter och den på plats uppfunna shuffleboard-boll. Det finns många tävlingsmänniskor bland våra tjejer.. :)

 

Därefter begav vi oss till vårt lånade klassrum där vi åt oss mätta på pizza och julmust! Sen var det dags för värdeordsarbete där vi gick igenom Kullaviks värdeord som beskriver hur en Kullaviksspelare skall vara. Det var ett väldigt engagerat gäng som kom med massor av bra förslag på hur man kan efterleva varje värdeord (se bild)!

 

Därefter så fick varje tjej nämna en sak som varit bäst med fotbollsåret 2023 och vi kan väl säga att Eskilscupen var väldigt populär, tillsammans med att vinna matcher, ha ett bra passningsspel, få nya kompisar eller helt enkelt att man faktiskt beslutade sig för att börja spela fotboll med oss!

 

Till sist fick de också säga vad de såg fram emot mest under 2024 och även där kom Eskilscupen högt, tillsammans med fler övernattningar med laget, spela stor 7mot7, mer målvaktsträning och många andra saker!

 

Nu tar vi ett litet uppehåll i träningarna för att komma fulla av energi till 2024 som vi rivstartar redan den 3/1 med en extra lång futsalträning kl 12-14 i Särö B-hall. Det är nämligen dags för Trettonhelgscupen redan samma fredag den 5/1. Vi återkommer med mer info om den när spelschemat blivit klart. 

 

God jul och gått nytt fotbollsår på er alla!

 

Mvh

Tränarna

 

 

 

Luciacupen!
2023-12-10 17:12
Luciacupen genom åren: 2019, 2022 och 2023

Hej!

 

I fredags så var det då äntligen dags för december månads verkliga höjdpunkt: Luciacupen!

 

Bilderna ovan är från alla år vi varit med: 2019, 2022 och nu även 2023, troligen för sista gången någonsin då vi var äldst på hela cupen. Som de har vuxit våra duktiga tjejer! 

 

I år kom vi dit med två lag som efter lite sena återbud bestod av 6 tjejer vardera. Då vi inte haft det lika väl ställt med inomhustider i år så kom vi dit med väldigt begränsad mängd futsalträning i benen. Vi tränare var på förhand lite fundersamma över hur det skulle gå egentligen då planerna är små och spelet går snabbt. Helt i onödan skulle det visa sig! Våra tjejer spelade futsal som om de inte gjort annat! Både lag blå och lag gul gjorde idel mycket goda insatser! De låg rätt i försvarsspelet, satte hög press och visade upp briljant passningsspel och genombrott när vi väl vunnit bollen. För lag guls del så var försvarsspelet av så hög klass att det enda laget som lyckades göra mål på dem på hela kvällen var de själva. :)

 

Som kronan på verket så vann även lag gul hela turneringens Fair play pokal! Ett pris som går till det lag som blir framröstade av motståndare och domare som det lag som spelades sjysstast, var trevligast att möta och vars ledare och föräldrar uppförde sig bäst. Pokalen delades givetvis direkt med vårt lag blå som deltog i firandet. 

 

En härlig fredagkväll i Mölndal gör att vi nu med tillförsikt ser fram emot 5/1 2024 då vår egen futsalcup: Trettonhelgscupen, går av stapeln. Den vill ni inte missa!

 

Mvh

Futsaltränarna ;)

 

 

Året som varit och det som kommer
2023-10-18 14:03
Ladda album (+6 bilder) >>
Året som gått med F12

Hej!

 

Säsongen börjar lida mot sitt slut men vilken säsong det har varit! Ovan ser ni ett litet axplock av allt vi har hunnit med. Vi började året redan under trettonhelgen med futsalcup som vi sedan i februari följde upp med Ö-bollen vinter på Öckerö. Som en liten övning inför sommarens stora cup, Eskilscupen, så körde vi ett cupläger i Mölndal med sammandrag mot Jitex, Askim, Trelleborg mfl. Därpå drog seriespelet igång och vi har hunnit spela hela 26 seriematcher med våra två lag.

 

Eskilscupen har vi redan avhandlat i den förra nyheten så vi går inte in på några detaljer här, mer än att vi alla hade väldigt kul! Intresseanmälan för nästa år är redan ute och vi hoppas alla kan svara på den och försöka avsätta helgen 1-4/8 2024 till fotbollscup i era kalendrar. 

 

Vi avslutade säsongen med att testa på stor 7mot7 och spelet som tjejerna visade upp på de större ytorna lovar verkligen gott inför nästa års seriespel som kommer att vara just den spelformen! 

 

Om vi blickar lite framåt så kommer vi köra på med träningen även under vinterhalvåret. Våra onsdagsträningar kommer att ligga kvar på samma tid och plats och våra måndagsträninger kommer från och med söndagen 5/11 att ligga på söndagar 16:30-18:00. Påminner om vikten att ha lämpliga kläder för att träna utomhus även när det blir lite kallare. Ett underställ bör alla tjejer ha närmast kroppen för att hålla värmen även när man blir lite svettig. Dunjackor kan vara bra att att före och efter träningen men är inte lämpliga att träna i då man snabbt blir alldeles för varm och sen för kall när man tar av den. Flera tunna lager är att föredra. 

 

Vi har redan nu anmält två lag till Luciacupen den 8/12 i Mölndal där vi spelar futsal. Sedan efter jul är det som vanligt dags för Kullaviks egna trettonhelgscup i futsal och redan den 3:e februari är vi återigen med i Ö-bollen vinter ute på Öckerö! Förhoppningsvis kan vi också få till ett par inomhusträningar inför futsalcuperna. 

 

Det kommer också bli en säsongsavslutning då vi träffas och umgås utanför fotbollsplanen och summerar säsongen som varit. Vi återkommer om datum för denna. 

 

Säsongen är slut för denna gången men det betyder också att försäsongen precis har börjat! ;)

 

Mvh

Tränarna

Eskilscupen 2023!
2023-08-08 18:11
Eskilscupen i bilder

Hej!

 

Vilken fantastisk långhelg vi hade i Helsingborg! Våra två lag spelade totalt 18 (!) matcher på tre dagar, och som de gjorde det! Tjejerna visade på grym kämpaglöd och spelade dessutom en riktigt fin fotboll. Det var också superkul att få möta så många nya motståndare i mestadels mycket jämna matcher. Bara för att nämna några lag så mötte vi bland annat Malmö FF, Landskrona BoIS, Eskilsminne IF, Trelleborgs FF, Ifö Bromölla, Råå IF och många fler.

 

Boendet på Idrottens Hus var toppenbra och vi hade vår egen minifotbollsplan där det spelades massor av fotboll, handboll, människobowling och en-studs hela helgen. Alla tjejer skötte sig exemplariskt och om vi tränare på förhand var lite oroliga för hur väckningen 06:00 på fredag skulle gå så var det helt i onödan. Alla tjejer bokstavligen studsade ur sängarna och var redo för cup!

 

Paraden genom Helsingborg på torsdagen gick vi tillsammans med flera andra Kullavikslag men jag tror nog att det var F12 som hördes mest och höll igång hela paraden igenom med sina ramsor. Jättekul att se så många fotbollsungdomar på invigningen i stadsparken.

 

Vi fick också chansen att titta på när F10-tjejerna spelade flera gånger. Superkul för F12 att få se hur duktiga de var och inse att redan om två år är det vi som spelar 9-manna och räknar resultat och får chansen att spela riktiga slutspelsmatcher. Extra roligt var det när F10 stannande kvar efter sin match och hejade på vårt lag blå i matchen mot Billesholm IK på lördagen. Våra tjejer var väldigt nervösa innan matchstart när de såg att de ”stora” tjejerna satt i publiken och hejade men det släppte snabbt och som de kämpade! Nu är det ju ingen som räknar (😉 ) men vi firade ordentligt efter den mycket jämna matchen och blev även hyllade av hela F10-laget. Detta var väldigt mäktigt för tjejerna så ett stort tack går till F10!

 

Tack även till alla föräldrar som kom och stöttade tjejerna samt även hjälpte till med både logistik och inhandling. Extra tack till de som tog chansen att hänga med tjejerna på lördag kväll när vi ledare var på ledarträffen.

 

Vi kör igång träningarna på riktigt nu på måndag 14/8 och seriespelet rullar sedan igång redan samma helg söndagen den 20/8 med dubbla bortamatcher mot Lerkil och Fjärås.

 

Eskilscupen 2024 spelas 1-4/8. Save the date!

 

Mvh

Mycket stolta tränare till F12!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommaravslutning och sommaruppehåll
2023-06-15 20:29

Hej!

 

Tiden går i rasande fart! Nu till helgen spelar vi redan våra sista seriematcher för vårsäsongen och vi hoppas på en särskilt fikasugen storpublik på hemmaplan mot Fjärås. Fjärås brukar ha ett duktigt lag så vi förväntar oss en rolig match att titta på. Ta med släkt och vänner och passar på att heja på våra tjejer på söndag 13:00 i Kullavik! 

 

Exakt samtidigt möter vårt andra lag Värö United på Värö IP utanför Varberg. Man är givetvis varmt välkommen att titta på även denna matchen även om Varberg är lite längre bort. 

 

De två veckorna som följer är det både sommarfotbollsläger och en del andra läger som vi vet att många tjejer går på så vi har valt att inte ha några ordinare träningar dessa veckor. Däremot kommer det snart en kallelse till sommaravslutning i Kullsvik den 28/6 17:30. 

 

Efter sommaren kommer vi dra igång med träningen måndagen den 31/7 innan vi senare samma vecka drar iväg på sommarens stora fotbollshöjdpunkt, Eskilscupen! Den har i skrivande stund över 800 anmälda lag!

 

Vi ses till helgen!

 

Mvh

Tränarna

Jitexcup med läger
2023-05-01 18:56
Ladda album (+14 bilder) >>
Kullavik F12 på turné!

Hej!

 

Vilken superkul helg vi hade och alla ni som var där kunde knappast undgå att se hur grymt duktiga tjejerna blivit på att spela fotboll! Vi tränare blev särskilt glada att se hur det vi tränat på också omsätts i praktiken på matcher. Även mot riktigt duktiga motståndare som Jitex, Askim, Trelleborg, Mölnlycke och Segeltorp gjorde tjejerna mycket solida insater! 

 

Men vi gjorde ju mer än spela fotboll två dagar. Vi hann även med omklädningsrumshäng, korvgrillning, skrattlekar, tipspromenad, kubb, lära känna leka, pennan i flaskan-stafett, pizzamidag, musikquiz, skönsång, snacks och ett och en massa annat kul! 

 

Vi tackar alla föräldrar som hjälpte till med logistiken till och från Mölndals Scoutgård. Det är fascinerande hur mycket saker som krävs för en övernattning. Det var inte direkt några små rullar liggunderlag som tjejerna hade med sig att sova på.. Vi fick hjälpas åt att pressa ner sista madrassen i den 11 madrasser breda "supermadrassen" som täckte hela ena långsidan till slut!

 

Stort tack även till alla grymma tjejer som skötte sig exemplariskt hela helgen, både på och utanför fotbollsplanen! Redan nu till helgen rullar seriespelet igång på allvar med match både lördag och söndag så vi hoppas alla hinner ladda om batterierna.

 

Vi ses på träningen på onsdag då vi får specialbesök från ett par andra tränare!

 

Mvh

Stolta tränare för F12

 

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Särö Kullavik IF, 16/04 12:31 
Särö Kullavik IF, 12/04 12:44 
Särö Kullavik IF, 10/04 11:30 
Särö Kullavik IF, 10/04 07:01 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser