SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Detta är Särö Kullavik IF
Särö Kullavik IF är en av Hallands snabbaste växande fotbollsklubbar med en bred, och stabil, ungdomsverksamhet för både tjejer och killar.
 
I dagsläget är vi mer än 950 spelare och drygt 150 ledare engagerade i världens :-) roligaste spel - fotboll.
 
Utgångspunkten är att utbilda våra bara och ungdomar i fotbollens ädla konst, samtidigt som vi har roligt, är tillsammans och utvecklar vårt närområde.
 
Under de senaste åren har vi haft fokus på detta på våra nya planer, i Kullavik och Malevik, samt på både Bukärr IP och Särö IP.
För närvarande har vi tjejlag från fotbollsskola (5 år) till juniorer, på killsidan från fotbollskola till ett nystartat seniorlag - sammanlagt 23 olika träningsgrupper.
 
Klubben står även som värd för populära cuper, Höstcupen utomhus och Trettonhelgscupen inomhus. 
 
Våra återkommande fotbollsläger, påsk - sommar - höst, är mycket uppskattade.
 
Kullavik IF är en förening med gamla anor. Den bildades första gången redan 1932, under namnet Sandlyckan IF. Konkurrensen från andra klubbar blev dock för stor och 1955 förenades verksamheten med Släps IK till det som nyligen var Särö IK. 
 
50 år efter det första Sandlyckan IF skapades var det dags igen, 1982 bildades en ny förening i Kullavik, och vad var då lämpligare än att ta upp det gamla föreningsnamnet. 
 
Föreningen bildades av ett gäng Kullavikskillar i dryga tjugoårsåldern som spelade på skoj varje söndagskväll. Redan 1987 var det dags för nästa steg, en sammanslagning med  med Vallda BK - dock fortsatt som Sandlyckan IF. 

År 1991 bildades det en ungdomssektion i klubben och 2001 startades det första tjejlaget. Under 2013 blev det sedan dags att ändra namn Sandlyckan-Kullavik IF till Kullavik IF - och få en lite bredare förankring. 
 
År 2024 togs det stora och självklara steget att gå samman med Särö IK och nya namnet på klubben blev SäröKullavik IF.
 
Om du vill vara med i vårt goa gäng, eller har någon fråga, tveka inte att kontakta lagledare, kansliet eller någon i styrelsen.
 
Hos SäröKullavik IF är alla välkomna!
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser