SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Utbildning
Din utbildningsstege
Innan man börjar gå förbundets kurser så skall man göra:
  • Worskhop i Spelarutbildningsplaen som tar 3 timmar och som man går direkt när man börjar som ledare.
  • HFF:s gröntkort som tar 3 timmar och som man går direkt när laget skall börja spela matcher.
Dessutom rekommenderar vi så många som möjligt att gå Grundutbildning för Tränare

Med det och praktik i bagaget så är det dags att börja gå kurser/utbildningar.
 
Kullavik IF följer Svenska Fotbollsförbundets tränarutbildningar
Tränarutbildningen består av fyra nivåer med ett antal delkurser vardera. De  tre nivåerna heter C, B, Avancerad och Professionell. C är för 5 och 7-manna, B för 9 och 11-manna. För Avancerad och Professionell måste man bli nominerad av Hallands Fotbollsförbund
 
Kullavik IF:s ambition är att alla våra tränare utbildar sig med C och B Ungdom allt eftersom barnen/spelarna växer upp.
Ju fler av 5 och 7-manna ledarna som gått C ju bättre verksamhet kommer vi att ha. Motsvarande för 9 och 11-manna och B-ungdom. Det är ett krav från föreningen att ansvarig ledare i varje årskull gått C eller B beroende på.
 
Kurserna arrangeras varje termin av Hallands Fotbollsförbund och kursavgifter betalas av Kullavik IF. Anmälan sker via Kullavik IF:s kansli. Finns stort intresse för någon kurs kan vi arrangera kursen lokalt i vår närhet. Annars är närmsta ort Kungsbacka.
  
Vi samarbetar med SISU-Idrottsutbildarna, som hjälper oss att ha ett kontinuerligt fokus på att höja utbildningsnivån inom föreningen.
Läs mer på http://www.sisuidrottsutbildarna.se/


SvFF utbildning:
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser