Välkommen till Särö Kullavik IF

Vill du prova att spela Fotboll i något av våra lag så är du alltid välkommen. Använd funktionen BLI MEDLEM här bredvid. Det går fint att testa ett par gånger innan man betalar.

Så här fungerar namnen på barn och ungdomsgrupperna. F för flickor, P för Pojkar. Siffran är födelseåret (inte ålder). Om det finns både en blå och en grön grupp så beror det på att det är så många barn att vi valt att dela på postort. Grönt för Särö, Blått för Kullavik.

Anmälan stänger på fredag: Chelseas camp på Särö IP 5-7 augusti!
2024-07-23 07:30

Anmälan stänger på fredag. Sista chansen att anmäla till  Chelseas camp på Särö IP 5-7 augusti!

Anmälan hittar du här

Tänk på att hela upplägget med coacher och övningar kommer från Chelsea och sker på engelska. Vi lånar ut vår anläggning eftersom vi är övertygade om att detta är en intressant möjlighet för spelare i Västsverige, från vår klubb och från andra klubbar.

Världens största ungdomsturnering
2024-07-12 07:27
P12 kommer att hålla den blå-gröna flaggan högt under Gothia!

På måndag startar Gothia Cup. Särö Kullavik IF finns i år endast med i en klass - P12.

Grabbarnas spelprogram ser ut som följer:

måndag 10:30 Särö Kullavik IF - Näsets SK Röd Torslandavallen 3
tisdag 14:00 Särö Kullavik IF - Cancheritos FC Åby 7
onsdag 09:00 AFT Algarve -  Särö Kullavik IF Åby 8
onsdag 13:10 Foxes FC 1 - Särö Kullavik IF Åby 8

som vanligt med cuper så gäller det ju att ladda ner appen för att vara säker på att inte missa sena ändringar.

Orsaken till att endast ett av alla våra lag deltar är att det numera är extremt svårt för lokala lag att komma med. Klasserna går fulla på någon minut. Svarare än både Springsteen och Vasaloppet.

Vi får se till att stötta vårt enda lag. Alla till Torslandavallen!

Desto mer blå-grönt blir det i Eskilscupen där vi ställer upp med hela 21 lag i 10 olika klasser.

En liten påminnelse om Chelseas camp på Särö IP 5-7 augusti!
2024-07-09 10:34

En liten påminnelse om Chelseas camp på Särö IP 5-7 augusti!

Hjälp oss gärna att sprida information om lägret genom att dela det här facebook inlägget.

Anmälan hittar du här

Bildextra i Norra Halland
2024-06-25 17:45
Anton Gabrielsson gör 1-0 BIld Christian Johansson/Norra Halland

I samband med herrarnas senaste hemmamatch. Segermatchen mot Löftadalen så gjorde Norra Halland ett reportage med en hel mängd blder.

Norra Halland har genom åren sponsrat både Särö IK och Kullavik IF

snart semester på kansliet
2024-06-19 07:04

När sommarfotbollsskolan är klar på torsdag nästa vecka så går kansliet på semester för att vara lediga i Juli.

Roger, Jörgen och jag kommer alla att göra enstaka arbetstimmar under juli för att fixa sådant om måste fixas men allmänt sett så är kansliet semester-stängt och det finns inga generella öppettider för klubbhuset under juli.

I augusti är vi på plats igen.

Passa gärna på att kontakta oss idag eller mån-torsdag nästa vecka om det är något ni behöver hjälp med innan sommarledigheten.

Vi önskar er alla en Glad Midsommar och en härlig semester!

Viveka, Jörgen, Roger, Janne

Båda representatationslagen spelar hemma på söndag
2024-06-14 16:53
Vår nya flagga mot försommarhimlen över Särö IP för ett par veckor sedan

Företeelsen är ganska vanlig inom Handboll, Basket och Innebandy - att man lägger de båda representationslagens matcher direkt efter varandra och hoppas på ett extra stort intresse.

Vi testar!

På söndag kl 13 mötet Herrlaget  Löftadalen

Något senare, kl 16 möter Damlaget Ullared.

Kiosken är öppen, flaggan är hissad, Rolf är på plats - mot Särö IP

Anmäl er till Kungsbacka Höstcup
2024-06-12 09:48

Hej

Nu finns anmälningssidan till Kungsbacka Höstcup uppe. In och anmäl er! Sprid också länken till era favoritmotståndare.

Vi kommer i år inte att ha 11mot11-klasser, således blir F11 och P11 äldsta lag.

Yngst blir P18 och F18.

P09, 01/07 19:40