Skadevi Cup 27-30 Juni
2024-03-29 10:51

Hej,

Efter några vändor rörande vilken cup vi skall spela i slutet av Juni så har vi nu beslutat att P-11 kommer att åka till Skadevi Cup, 27-30 juni i Skövde ( https://skadevifotboll.se/ ).

Vi har inte bestämt om vi skall anmäla 2 eller 3 lag. För att anmäla sig till denna cup så måste man, svara ja på kallelsen i sportadmin samt senaste 4 April swisha in en del av avgiften till cupen: 800 kr.

Alla spelare som betalar senast 4 April garanteras en plats till cupen. De som anmäler sig (genom betalningen) efter 4 april kommer att kunna delta i mån av plats.

Vänligen swisha din betalning till Mikael Almqvist ( telefonnummer finns i kallelsen i sportadmin ).
- Skriv spelarens namn och Skadevi.

Vi återkommer med information senare, rörande den sista inbetalningen till cupen. Den sista inbetalningen sker i slutet av April månad.

Obs: som meddelat tidigare 20-21 april har vi en övernattningsläger för hela laget. Blockera kalendern: alla ska med!

Glad Påsk önskar Tränarna i P-11